Starfresh Gent

/ Roeselare, Gent

Over Starfresh Roeselare

Starfresh Roeselare is een bloeiend bedrijf in de groenten- en fruitsector dat ondertussen 4 generaties standhoudt. In 1920 wordt voor het eerst fruit aan de man gebracht door Alphons Vanhuyse. De zaak groeit geleidelijk aan door zijn sterke reputatie van versie groenten & fruit, waarbij de flexibiliteit hoog in het vaandel werd gedragen.

Door de jaren heen bleef het bedrijf groeien.  De opvolgers van Louis zagen hoe de Roeselaarse REO-veiling met succes uit de startblokken schoot. Een verhuis naar een nieuw pand In de Diksmuidsesteenweg en in de schaduw van de veiling werd noodzakelijk. begon hiermee het eerste ‘grote’ werk.

Om op deze groothandelsmarkten sterk voor de dag te komen, was de toetreding tot de Group Achiel De Witte essentieel. Eind jaren negentig werd het vernieuwde magazijn ingehuldigd: 5000 m² werkruimte, nieuwe frigoruimtes met een totale capaciteit van iets meer dan 650 plaatsen en fonkelnieuwe rijpcellen voor 8640 kartons.  Het Starfresh Roeselare-team geniet van het wederzijds vertrouwen tussen het bedrijf en de handelspartners.  Een band die reeds jaren standhoudt.  En zo zal het ook blijven…

Producten

Starfresh Roeselare biedt de klant volgende zaken aan:

  • Een volledig assortiment van groenten en fruit;
  • Ons uitgebreid gamma aan exotische vruchten en bananen;
  • Een nevenassortiment dat bestaat uit rieten manden, noten, gedroogd fruit, …
  • In samenwerking met de Groep Achiel De Witte : een uitgebreid assortiment kruiden en noten van Cebon

Starfresh Roeselare heeft een eigen aankoper die dagelijks vanuit de Roeselaarse REO-veiling simultaan met de Mechelse veiling Belorta alleen de beste Belgische producten voor haar klanten koopt.

Naast een ruim binnenlands aanbod, hebben we ook heel wat importproducten. Onder meer broccoli (Coalor) wordt uit Spanje geïmporteerd, de appelsienen van La Gazelle komen uit het zonnige Marokko. Daarnaast wordt er uit Frankrijk (appelen, meloenen, kiwi’s, abrikozen), Italië (druiven, kiwi’s en wijnappelsienen) en de Dominicaanse Republiek (meloenen Merengue) producten geïmporteerd.

De samenwerking met Lejeune nv voor de import van groenten en fruit is een mooi typevoorbeeld van coöperatie tussen de verschillende filialen van de Group Achiel De Witte.  Van Central Fruit biedt Starfresh Roeselare alles van Cibel aan.

Cibel 

Het topmerk van de Group Achiel De Witte geïmporteerd door Central Fruit is Cibel. Deze producten worden bijna gedurende het ganse jaar verdeeld door onze ploeg die niet alleen qua kwaliteit maar ook qua service bij de beste behoren.

groupadw_aardbeien_2

Online Bestellen

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk om ons je aankopen online te doen.
Wenst u de bestelling te laten leveren of haal je ze liever zelf op in ons filiaal te Roeselare of Gent? Dat kies je uiteraard zelf.
We zetten alvast de voordelen even op een rijtje:
Voor meer info: contacteer Martine op +32(0)51 26 86 50 of martine@starfresh-roeselare.be

Makkelijk & Snel

7/7dagen, 24/24uur

Versheid gewaarborgd

Volledig assortiment online

Contacteer Ons

Heb je een vraag of wens je een bestelling te plaatsen?
Contacteer ons via onderstaande gegevens, of vul het onderstaand formulier in.  We helpen je snel verder!

Contact

ROESELARE
Diksmuidsesteenweg 325
8800 Roeselare
T: +32 51 240 199
F: +32 51 210 865
info@starfresh-roeselare.be

 


EVERGEM
Distributiecentrum
Brugsesteenweg 7, Mag 21
9940 Evergem (Gent)
T: +32 9 220 87 33
Luc: +32 491 368 499

Openingsuren

Maandag, woensdag & vrijdag
04.00u – 12.00u & 14.00u – 16.00u

Dinsdag & donderdag
08.00u – 16.00u

Het Team

Jeroen Bailleul
Filiaalmanager

T +32 474 74 12 77

Martine
Verkoop

T +32 51 268 650

Certificaten

Op hun reis van veld naar vork vergen landbouwproducten aandacht, integriteit en traceerbaarheid. We bieden diensten voor de gehele supply chain, die risico’s verminderen, kwaliteit verbeteren en die productiviteit verhogen. We zorgen voor integriteit binnen de voedselketen door gewassen te beheren, zaadontwikkeling te bevorderen, grondmonsters te nemen en te oogsten, producten door de toeleveringsketen te bewegen en door inspecties voor export en import.