Starfruit Company

/ Brussel

Over Starfruit Company

Starfruit Company is een onderneming met een traditie en voorliefde voor exotisch fruit in het hart van Brussel. Ons team, dat kan rekenen op een jarenlange ervaring, gaat tot het uiterste om goed en efficiënt werk te leveren voor en samen met de klant.

De sleutel van het succes van Starfruit is samenwerking! Enerzijds door de duurzame samenwerking met onze leveranciers maar ook door de langetermijnrelaties die worden uitgebouwd met onze klanten. Een jarenlange samenwerking tussen de importeur en de verschillende producenten heeft er bovendien voor gezorgd dat er een diepgaande knowhow binnen het bedrijf is gegroeid.

Daarnaast kiezen we ook leveranciers die net als wij streven naar het aanbieden van een hoogwaardig vers kwaliteitsproduct en waarmee we een sterke band kunnen opbouwen. Het resultaat daarvan is dat we onze klanten vandaag een brede waaier van topmerken kunnen aanbieden.

Volg onze KOM OP TEGEN KANKER acties!

Kwaliteit als kernbegrip

Gevoed door onze strenge kwaliteitseisen begint onze speurtocht naar het zoeken van de beste producten voor onze klanten. Doordat wij met betrouwbare leveranciers werken, die samen met ons zorgen voor een optimale verscheping van het product, krijgen wij de beste verse producten aan in onze opslagruimtes. Na een kritische ingangscontrole, worden alle producten op de meest ideale manier bewaard. Zodat ze niet aan kwaliteit verliezen. Zo kunnen wij garanderen dat wij het ganse jaar rond, tijdig een kwaliteitsproduct kunnen afleveren.

Producten

Onze lijst met producten wordt gekenmerkt door een grote diversiteit, waarbij het exotische, overzeese gamma een stevige plaats inneemt.

Exoten

Ons aanbod aan exoten is bijzonder uitgebreid: ananas (ananas en baby-ananas), avocado (Hass), bananen (appelbanaan, bananito, babybanaan, bakbanaan, rode banaan), cactusvijg, carambola, chayote, cherimoya, verschillende citrusvruchten (clementines, kumquat, limoen, limquats, mineola, pomelo, pompelmoes en sinaasappel), dadels, druiven, feijoa, granaatappel, guave, kiwano Kokosnoot

Kruiden (bananenblad en citroengras), lychee, mangistan, mango, maracuja, meloenen (Cantaloupe, Charentais, Galia, honingmeloen en watermeloen), okra, papaya, passievrucht, nashipeer, physalis, pitahaya, ramboetan, sharon fruit, verschillende steenvruchten (abrikoos, nectarine en pruim), suikerriet, tamarillo, tamarinde, vijgen en zoete aardappel.

groupadw_exoten
groupadw_erwten_3

Import van bonen 

Behalve ons assortiment exoten, vormt ook ons import-aanbod van verschillende soort bonen uit Kenia een belangrijke pijler: fijne, extra fijne bonen, erwten, sluimererwten en suikererwten.

Dichter bij huis 

Een derde pijler in ons gamma zijn onze groenten- en fruitsoorten die dichter bij huis worden gehaald, met name : aardappelen, (Nicola), appelen (Fuji, Golden Delicious, Granny Smith, Jonagold en Pink Lady), asperges, aardbeien, courgette, knollen, (rode biet, maniok, taro, gember, mierikswortel, look, lotuswortel en yamswortel), Patisson, pepers, pepino, tomaten  (tros- en kerstomaten).

groupadw_aardappelen

Cibel & Cebon

Naast deze merken, hebben we in-house ook de eigen kwaliteitsmerken Cibel en Cebon.  Alleen producten van een excellente kwaliteit worden onder onze eigen merknamen verkocht.  Starfruit Company is verantwoordelijke voor het READY TO EAT-gamma, waaronder mango’s en avocado’s verkocht worden.

Online Bestellen

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk om bij je aankopen online te doen.
De voordelen op een rijtje:

Makkelijk & Snel

7/7dagen, 24/24uur

Versheid gewaarborgd

Volledig assortiment online

U kan hier onze officiële certificaten terugvinden per filiaal:
Certificaten Group ADW

Contacteer Ons

Heb je een vraag of wens je een bestelling te plaatsen?
Contacteer ons via onderstaande gegevens, of vul het onderstaand formulier in.  We helpen je snel verder!

Adres

Starfruit Company
Werkhuizenkaai 112
1000 Brussel
België
T: +32(0)2/242 08 76
F: +32(0)2/242 12 08
info@starfruit.be

Openingsuren

Maandag – Vrijdag
4u – 15u

Zaterdag
4u – 12u

Klik hier om het contactformulier te openen

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Not Found"]