Starpack

/ Sint-Katelijne-Waver

Over Starpack

Starpack is de verpakkingsonderneming van de Group Achiel De Witte. Sinds 2012 staat ze bekend als een complete dienstverlener in verpakking, opslag en distributie, gevestigd dichtbij de grootste groenten- en fruitveiling van Europa.

Starpack wil het verschil maken met een flexibele oplossingsgerichte aanpak op maat en naar de specifieke wensen van de klant.  Deze verpakkingsafdeling is een mijlpaal voor het bestaan van de Group in die zin dat het assortiment oneindig ver kan uitbreiden en een toegevoegde waarde creëren. Waar vroeger deze handelingen werden uitbesteed, zijn we nu wel een professioneel gegeven omdat we ons aanbod hebben gecentraliseerd. We bieden een totaalpakket van alle mogelijke verpakkingsopdrachten, diverse arbeidsintensieve diensten zoals kwaliteitscontrole, het verleggen, sorteren, labelen en herverpakken van producten of het afstapelen van grotere eenheden. Diverse opdrachten kunnen ook op de door de klant gewenst locatie worden uitgevoerd.

We hebben plaats genoeg om onze eigen klantengroep te bedienen op verpakkings- opslag- en logistiek gebied, maar ook aan bedrijven buiten de groep bieden wij onze diensten aan. Er was al een mooi klantenbestand uit het verleden en dit wordt ook verder uitgebouwd. Stilstaan is daarbij achteruitgaan. We trachten het verschil te maken door op een professionele manier voor alle vragen van de klant een oplossing te zoeken. Daarbij blijven we de focus leggen op verbetering en innovatie.

Ook duurzaamheid is een belangrijk aspect bij onze verpakkingen. We gaan in de toekomst naar biologisch afbreekbare producten en zorgen ervoor dat het juiste product in de juiste verpakking komt.

Activiteiten

Onze grootste troef bestaat er in dat we op een flexibele manier heel snel kunnen werken en tegemoet kunnen komen aan de wensen en verlangens van de klant.  Dit zijn onze 3 types verpakkingsmogelijkheden:

Flowpack

groupadw_flowpack_nocopyright

Rekfolie

Rekfolie

Netjes

sinaasappelnetje

U kan hier onze officiële certificaten terugvinden per filiaal:
Certificaten Group ADW

Contacteer ons

Wenst u contact op te nemen met Starpack? Vul dan het contactformulier in of contacteer ons rechtstreeks via de onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Starpack BVBA
Hoveniersstraat 15
2860 Sint-Katelijne-Waver
T: +32 15 55 34 58
F: +32 15 55 34 08
info@starpack.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag: 07.00u – 17.00u

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht