Carrière

Vacature ‘Onderhoudstechnieker’

Group A. De Witte zoekt versterking voor ons verpakkingsfiliaal van groenten en fruit in Sint-Katelijne-Waver

Functieomschrijving:

 • Preventief onderhoud en herstellingen verpakkingsmachines
 • Ordelijke en propere werkomgeving onderhouden

Profiel:

 • Technische kennis
 • Nauwkeurig en zelfstandig werken
 • Stressbestendig
 • Positieve instelling

Varia:

 • Dagwerk voltijds
 • Loon te bespreken

Je werkt dagelijks vanuit Sint-Katelijne-Waver

Heb je 🅸🅽🆃🅴🆁🅴🆂🆂🅴? Aarzel dan geen seconde en stuur je CV naar Helga Callebaut  :

📧 Helga@groupadw.be
Tel: 0478 441 996

????????????????????????????????????
resize18

Werken bij Group A. De Witte

Is het goed werken bij Group A. De Witte?  Wij vinden alvast van wel. Niet voor niets is de eerste doelstelling van onze groep dat we een aangename en goede werkomgeving willen bieden aan onze mensen en het beste bij henzelf naar boven te halen …

Iedere dag eten eten mensen een stuk fruit. De kans is groot dat daar regelmatig een stuk fruit van Group A. De Witte tussen zit. Omdat fruit lekker is, omdat het vitamines bevat, omdat het bijdraagt aan een gezonde levensstijl…

Lees het gerust even in onze Mission Statement. Niet alleen kiezen we voor gezonde producten van uitstekende kwaliteit, maar ook dragen we een gezonde levensstijl een warm hart toe.  Dat doen we door te kiezen voor de beste producten, dat doen we door op te treden als sponsor van heel wat sportploegen en -activiteiten. Maar dat doen we ook door in de eerste plaat onze medewerkers te stimuleren tot een gezonde levensstijl en te voorzien in een werkomgeving waarin ze optimaal tot ontplooiing komen. De échte ambassadeurs van onze organisatie, dat zijn onze mensen. En daar zijn we trots op!

Stages

Ben je student, gepassioneerd en gemotiveerd? Dan hebben we misschien wel een plaats voor jou binnen onze onderneming!

Ga je aan de slag bij Group A. De Witte als stagiaire of student, dan kom je terecht in een druk-bedrijvige omgeving met een open, informele werkcultuur en waar we ernaar streven om met een persoonlijke benadering het beste uit onze mensen te halen.  En vooral … dat je hier nadien ook met een maximum aan bagage naar buiten wandelt.

Kortom: voor jou vormt een stage de ideale manier om een beter idee te krijgen over je sterke punten en doelen voor je toekomstige carrière. En intussen leren wij van je frisse, onbevangen geest die ons gaat vertellen wat wij moeten blijven doen en wat we beter kunnen doen.

Solliciteren

Ben je van plan om te solliciteren? Dan geven we je alvast nog enkele aandachtspuntjes mee …

 • Kandidaturen – hetzij verzonden per post of per e-mail – dienen te omvatten: een curriculum vitae en een motivatiebrief.  Kandidaturen zonder motivatiebrief komen niet in aanmerking.
 • Vermeld steeds de gewenste job in de onderwerpregel van uw brief of email.
 • Verstuur je je kandidatuur per post? Zorg er dan voor dat de naam van de contactpersoon die wordt vermeld in de jobsomschrijving, duidelijk zichtbaar wordt aangeduid op de enveloppe.
 • Kandidaturen per email moeten steeds als .pdf of .doc formaat worden doorgestuurd.

Spontane kandidaturen

Verliet je recent de schoolbanken? Ben je op zoek naar een (nieuwe) job? En voel je je aangesproken door Group A. De Witte?

Aarzel niet en stuur ons vandaag nog uw sollicitatiebrief. We contacteren je dan zodra we een geschikte vacature hebben. We verzekeren u dat uw sollicitatie snel en vertrouwelijk zal worden behandeld.

 

Contactgegevens:

Mussepi 21
2860 Sint-Katelijne-Waver
t.a.v. de HR-dienst