Over Ons

Over de Group A. De Witte

Meer dan 40 jaar is de Group A. De Witte inmiddels actief in de AGF-sector.  En in die periode hebben we best wel een mooie, stevige reputatie opgebouwd …

Door de jaren heen is het producten- en dienstengamma alleen maar uitgebreid waardoor op dit moment 28 filialen deel uit maken van de Group A. De Witte.  Die 28 filialen hebben betrekking op import, export, groothandel, foodservice, verpakking, transport en andere logistieke diensten.  Door vele zaken in huis te hebben, kunnen we:

 

  • zorgen voor directe aankoop- en verkoopslijnen met onze leveranciers en klanten;
  • snelle en flexibele oplossingen bieden aan onze klanten;
  • de organisatie en alle diensten efficiënter beheren;
  • alle aanwezige kennis in de filialen bundelen.

Groepsstructuur

Achiel De Witte heeft voor de werking en structuur van de groep gekozen voor een hoge mate van autonomie van elk filiaal.  En daar zijn verschillende goede redenen voor!

Een goede organisatie, is een organisatie in balans. Zo worden alle zaken die kunnen geregeld worden op groepsniveau, ook daar aangepakt, terwijl elk filiaal tegelijk ook de nodige ruimte beschikt om zelf beslissingen te nemen.  En dat heeft zo zijn voordelen. Enerzijds geven we hiermee onze verantwoordelijken én hun medewerkers de noodzakelijke ruimte om hun kennis en contacten ten volle te kunnen aanspreken.  Dat betekent ook dat we bij elke medewerker een hoge mate van verantwoordelijkheid en betrokkenheid creëren.  En last but not least: deze wendbaarheid zorgt ervoor dat we snel beslissingen kunnen nemen en onze klanten  pasklare oplossingen kunnen bieden.